Koiruudet

Santtu


Tronic Fenix
Syntynyt: 5.10.2012
Sukupuoli: uros
Rotu: Bordercollie
väri: mustavalkoinen

isä: FI MVA Dumf and Galwy Gungellan for Tronic, MORRIS
emä: Tronic Drincina, PIPSA

Santtu koiranetissä

Santtu tepasteli elämääni suuren surun hetkellä. Arttu oli juuri jouduttu päästämään sateenkaarisillalle. Ystäväni ehdotti piristääkseen minua, että mennään katsomaan Pirjon pentuja... ja loput voitte päätellä itse ;). Bordercollieta olen haaveillut, mutta on ollut aina sellainen usko, että enhän minä riitä sille. Useampi ihminen vakuutteli, että kyllä sinä riität. 

Santtu onkin ollut aivan unelma lapsi! Luulin, että pennun kanssa tulee olemaan todella raskasta, sisäsiisteys opetus yms. mutta ei se niin raskasta oollut mitä kuvittelin. Sande on luonteeltaan kaikkia rakastava, iloinen, aktiivinen, hellyyttä rakastava ja paljon muuta! Pojan kanssa harrastamme rally-tokoa ja agilityä. Agilityä harrastamme Itä-Helsingin Agility Harrastajissa (I-HAH) ja rallyä treenaamme viikottain Koirakeidas Oy:ssa Katrin opissa.

 Assi


Mustanquun Aallonharja
Syntynyt: 3.8.2009
Sukupuoli: Narttu (steriloitu)
Rotu: Pitkäkarvainen collie
Väri: tricolour

Isä: Woolmill´s Debrau Jever
emä: Snowpaw Aiguille Verte


Assi tuli minulle 20.4.2011. Alun perin oli takoitus ottaa tältä ihanalta tytöltä pentu tässä muutaman vuoden sisällä. Mutta Assilla kuvattiin lonkat D:ksi, joten pentuja ei tytöllä tulisi olemaan. Minulle tarjottiin tilaisuus, josko Assi tulisi koe-ajalle meille ja katsotaan miten tyttö täällä viihtyisi. Ja täällä sitä edelleen ollaan ja meidän laumaan on sopeutunut täysin. :) 

Assi rakastaa hellyyttä, pitkiä lenkkejä, vapaana olemista, vinkuleluja, namia, luita, hyvää ruokaa, leikkimistä yms. 
Tyttö on luonteeltaan touhukas, avoin, tempperamenttinen, sosiaalinen, äänekäs ja paljon muuta. :)

Assin kanssa treenaamme kerran viikossa rally-toko Koirakeitaalla kivassa ryhmässä Katri kouluttajana. Assi sain 22.3.14 koulutustunnuksen RTK2 ja seuraavat kisat on voittaja-luokassa. Assin kanssa harrastimme vuoden verran myös agilityä, mutta jouduimme lopettamaan sen elokuussa 2013 nivelrikon vuoksi.

Assi, Santtu & CavaEi kommentteja: