Katit

Pico

Kelmikerhon Ainoa Aatam
s.29.10.2010
sukupuoli: uros
rotu: Siamilainen
väri: lilanaamio
isä: Baila-Bailan Rauhan Aika “Myski”
emä: Kelmikerhon Simasuu

Ja niin kylmänä helmikuun päivänä kävimme hakemassa Picon Hämeenlinasta. Kotiin tulimme myöhään illaalla ja poika viettikin loppuillan kylpyhuoneessa turvallisesti pesukoneen takana. Sainkin pian huomata, että ruualla poika oli helposti lahjottavissa. Kotiutuminen sujui todella nopeasti. Irorin ja Artun kanssa oltiinkin jo muutamassa päivässä ystäviä!

Picon lempipuuhia ovat leikkiminen, sylissä nukkuminen, varpaiden pyydystäminen, Igorin hännällä leikkiminen yms.
Luonteeltaan Pico on utelias, leikkisä, helluudenkipeä, aivan ihana persoona! Pico on kaikista tuntemistani otuksista AHNEIN. Poju hypäisi varmasti kaivoon ruuanperässä!

 Hugo

Benjin Boumerange
s. 11.3.2012
sukupuoli: uros
rotu: Itämainen lyhytkarva
väri: sininen bicolour
isä: FI*Ancient Gelos “Paju”
emä:  S*Chamytas Purple Rain "Lillan"

Niin…eihän mun pitänyt ei..ottaa kolmatta kissaa. Perustelin tämän itselleni seuraavasti: Itämaiset rakastavat omiansa, joten PICOLLE on saatava sellainen. Itsekkin saisin yhden sylikääryleen lisää. Lopputulos oli tämä: Hugo tuli, sanoipa ihmiset siihen mitä tahansa ;) Eikä kaduta!
Hugo on hyvän ystäväni kasmattama Benjin kissalassa
Kiitos Saara hyvin tehdystä kasvatustyöstä ja aivan upeasta kissasta!
Hugo on luonteeltaan äärettömän kiltti, erittäin seurallinen ja leikkisä, Pieni sylikehrääjä <3

Dallas

Benjin Talla Pohjaan
s. 9.1.2014
sukupuoli: uros
rotu: itämainen lyhytkarva
väri: lila
isä: FI*Clamoris Epeius "Omar"
emä:  S*Chamytas Purple Rain "Lillan"

Dallas on emä Lillanin viimeinen pentu. Pentuja näkyi ultrassa enemmänkin, mutta jostain syystä ne katosivat ennen syntymää. Pennulta puuttuu oikeasta etutassusta yksi varvas, liekö yhteydessä tuohon raskauden aikaiseen muiden pentujen katoamisiin... mutta nelivarpaisuus ei haittaa pienen menoa laikaan. Dallas on saanut kaiken huomion itsellen ja sen kyllä huomaa sillä pieni on äärimmäisen luottavainen ihmiseen. PikkuD on aivan valloittava pikku olento! Todella rohkea, reipas ja kiltti, ei helposta hätkähdä. Pikkuinen on ollut meillä nyt kokonaiset 4 päivää ja on jo ihan kotonaan. :) Kiitos Saaralle hyvin tehdystä pentutyöstä.. olen aivan rakastunut <3Ei kommentteja: